Επιστημονικός Διευθυντής - Χειρουργός οφθαλμίατρος

Μόσχου Κωνσταντίνος

Επιστημονικός Διευθυντής - Χειρουργός οφθαλμίατρος

Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Μόσχου Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1956 στην Καλάνδρα Χαλκιδικής. Σπούδασε στη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης (ΣΣΑΣ), από την οποία αποφοίτησε το 1981 με βαθμό “Λίαν Καλώς”. Απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας στην Οφθαλμολογία το 1988 μετά από τετραετή ειδίκευση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Υπηρέτησε ως στρατιωτικός ιατρός από το 1981 έως το 2007 και διετέλεσε Διευθυντής της Οφθαλμολογικής Κλινικής του 424 ΓΣΝΕ (Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ελλάδος).

Από το 2003 είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του Οφθαλμολογικού Ινστιτούτου “diathlasis“, ενός άρτια εξοπλισμένου οφθαλμολογικού κέντρου μικροχειρουργικής, με τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς που καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών.

Ειδικεύεται στη μικροχειρουργική του καταρράκτη, στη Laser διαθλαστική χειρουργική και στη θεραπεία του κερατοκώνου.

Συμμετέχει κάθε χρόνο σε διεθνή συνέδρια που λαμβάνουν μέρος σε Ευρώπη και Αμερική.
Ο κ. Μόσχου Κωνσταντίνος είναι μέλος:

Συμμετέχει με εργασίες, ανακοινώσεις, posters και παρουσιάσεις περιστατικών σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή συνέδρια Οφθαλμολογίας, από το 1988.
Λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο ως εισηγητής στο Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής, στο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο καθώς και σε ημερίδες όλων των εταιρειών παρουσιάζοντας θέματα που αφορούν τη Διαθλαστική Χειρουργική και τον Καταρράκτη.