Εξοπλισμός

Navilas® 577s Prime

Μια νέα εποχή στη διαχείριση των παθήσεων του αμφιβληστροειδούς. Το Navilas® Laser System είναι μια προηγμένη συσκευή εστιακής/παναμφιβληστροειδικής φωτοπηξίας που φέρνει επανάσταση στη θεραπεία ασθενειών του αμφιβληστροειδούς που απειλούν την όραση, όπως το διαβητικό οίδημα της ωχράς κηλίδας, η πολλαπλασιαστική διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και οι αποφράξεις φλεβών του αμφιβληστροειδούς.

Visulas Green

Το πράσινο ZEISS VISULAS ενσωματώνει την οθόνη InsightView και τον κεντρικό διακόπτη TouchControl για να μπορείτε να έχετε τα μάτια σας στραμμένα στον ασθενή ενώ αλλάζετε παραμέτρους κατά τη διάρκεια της θεραπείας με λέιζερ. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός βοηθά στην υποστήριξη εύκολων, αποτελεσματικών και υψηλής εστίασης θεραπευτικών θεραπειών λέιζερ για ασθένειες του αμφιβληστροειδούς και γλαύκωμα.

Visulas YAG III

Το VISULAS YAG III είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα λέιζερ φωτοδιάσπασης με χαρακτηριστικά προσανατολισμένα στην πρακτική. Περιλαμβάνει οθόνη αφής υψηλής ορατότητας για λειτουργία με καθοδήγηση από το μενού και συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες οπτικών και λέιζερ, συμπεριλαμβανομένης της δέσμης Zeiss Super-Gaussian YAG για ελαχιστοποίηση της έκθεσης ενέργειας, δέσμης στόχευσης 4 σημείων και μετατόπιση εστίασης οπίσθιο/0/πρόσθια

Femto FS-200

Το Alcon Wavelight FS200 Femtosecond Laser είναι το ταχύτερο λέιζερ excimer στον κόσμο και προορίζεται να προσφέρει εξαιρετικά ακριβή και προβλέψιμα αποτελέσματα. Πράγματι, το Wavelight FS200 είναι προς το παρόν σε θέση να καλύψει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός ασθενούς σε περίπου 6 λεπτά. Επιπλέον, ένα flap θεραπεύεται με μεγαλύτερη ασφάλεια από ένα flap που δημιουργείται με αποτέλεσμα ένα flap να είναι πιο ανθεκτικό σε βλάβες και πιο ανθεκτικό.

LUMENIS M22

Η Lumenis, παρουσιάζει τον πρώτο και μοναδικό εγκεκριμένο από την FDA IPL για τη διαχείριση της ξηροφθαλμίας λόγω MGD.

CA-800 Corneal Analyser

Ο αναλυτής κερατοειδούς CA-800 είναι ένας εύχρηστος τοπογράφος κερατοειδούς με εργαλεία για πλήρη αξιολόγηση της πρόσθιας επιφάνειας του κερατοειδούς και των βλεφάρων. Το CA-800 προσφέρει απεικόνιση meibomian αδένα, ανάλυση μηνίσκου δακρύων και προσαρμογή φακών επαφής.

Visucam 500 Digital Fundus Camera

Το VISUCAM® 500 διαθέτει θρυλικά οπτικά ZEISS και μη μυδριατική έγχρωμη φωτογραφία που σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε μέσα από κόρη μικρού μήκους 3,3 mm. Καλύτερη άνεση ασθενούς, πιο αποτελεσματική ροή εργασίας και βελτιωμένη φροντίδα των ματιών: Τα πλεονεκτήματα της ολοκληρωμένης πλατφόρμας fundus VISUCAM 500 της ZEISS είναι προφανή. Το σύστημα υψηλής ποιότητας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για λεπτομερείς διαγνώσεις τυπικών οφθαλμικών παθήσεων όπως η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, το γλαύκωμα και η AMD σε έναν μόνο σταθμό εργασίας.

Surgical Microscope OPMI Lumera 700 – Callisto Eye Information System

Με ευθυγράμμιση χωρίς σήμανση ZEISS CALLISTO, τα βήματα χειροκίνητης σήμανσης μπορούν να παραλειφθούν εντελώς, για μια αποτελεσματική ευθυγράμμιση torical IOL με μειωμένο υπολειμματικό αστιγματισμό. Για όλες τις επεμβάσεις καταρράκτη, το ZEISS OPMI LUMERA 700, με τον γνωστό πατενταρισμένο φωτισμό SCI, τα οπτικά ZEISS και το CALLISTO eye® της ZEISS παρέχουν τις καλύτερες προσόψεις και ακριβείς λειτουργίες υποβοήθησης.

Oculyser II – Wavelight

Σύστημα απεικόνισης και οπτικής σάρωσης κερατοειδούς υψηλής ευκρίνειας Oculyzer-Topolyzer. Παρέχει τη βέλτιστη απεικόνιση του κερατοειδούς σε διαθλαστική χειρουργική και σε διαταραχές του κερατοειδούς, καθώς και το σύστημα Wavefront Topoguider, με την υψηλότερη δυνατή ανάλυση 25.000 σημείων και λειτουργική σύνδεση με την τοπογραφία και το Excimer Laser.

Konan Specular Microscope X

Το CellChek είναι το νέο, μικροσκοπικό μη επαφής της Konan Medical που μπορεί να καταγράψει και να αναλύσει διμερείς εξετάσεις με ένα άγγιγμα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα. Η νέα εύχρηστη «Απλή λειτουργία» επιτρέπει τη λήψη ενός πλήρους αυτοματισμού ενδοθηλιακής εικόνας με ανάλυση, αναφορά και εξαγωγή δεδομένων.

I-Trace

Το iTrace είναι ένα μόνο κομμάτι οφθαλμικού διαγνωστικού εξοπλισμού που πραγματοποιεί wavefront aberrometry και τοπογραφία κερατοειδούς με μια απλή, γρήγορη σειρά σαρώσεων. Μετά τη λήψη αυτών των δύο ξεχωριστών μετρήσεων με την ανίχνευση ακτίνων και την τεχνολογία δίσκου Placido, το iTrace πραγματοποιεί μια πλήρη ανάλυση και δημιουργεί μια κυριολεκτική εικόνα της οπτικής λειτουργίας του ασθενούς σε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

IOL – MASTER 700

Το Zeiss IOL Master 700 είναι ένας OCT βιομετρητής SWEPT με κορυφαία τεχνολογία. Διαθέτει Ολική Κερατομετρία (TK) που επιτρέπει την απλή μέτρηση της πολύπλοκης οπίσθιας επιφάνειας του κερατοειδούς. Ξεπερνά το φυσιολογικό πεδίο σάρωσης εμφανίζοντας λεπτομερή διαχρονική ανάλυση, η οποία εγγυάται λιγότερες διαθλαστικές εκπλήξεις.

Infiniti Vision System

Τεχνολογία αιχμής με ψηφιακή διαχείριση της πίεσης στον πρόσθιο θάλαμο του ματιού, προκειμένου να αφαιρεθεί ο καταρράκτης με φακογαλακτωματοποίηση (συνδυασμός παραδοσιακών κινήσεων υπερήχων από τα πλάγια προς τα πλάγια) ή μικρο-παλμούς νερού (υδάτινη).

Wavelight EX500 Excimer Laser

Στα πλαίσια της αναβάθμισης του τεχνολογικού εξοπλισμού, το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο DIATHLASIS προχώρησε σε μία σημαντική απόκτηση ενός νέου μηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας, Wavelight EX500 Excimer Laser της Alcon σε συνδυασμό με το νέο Topolyser Vario της Alcon, για τη διόρθωση των διαθλαστικών ανωμαλιών.

ELLEX tango SLT & YAG Laser System

Tο Tango, με το πλήρως εξοπλισμένο λέιζερ SLT και το ισχυρό, ακριβές λέιζερ YAG, θα διασφαλίσει ότι μπορούμε να επιτύχουμε τα αποτελέσματα που οι ασθενείς μας αναζητούν.

Centurion Vision System

Η κλινική μας είναι εξοπλισμένη με την υπερσύγχρονη πλατφόρμα φακογαλακτωματοποίησης CENTURION®, η οποία αλλάζει τα πρότυπα απόδοσης στη χειρουργική επέμβαση καταρράκτη.

Cirrus HD – OCT 5000

Το CIRRUS 5000 είναι το powerhouse πλήρους φάσματος OCT/OCTA προσαρμοσμένο για πολυάσχολες ολοκληρωμένες πρακτικές.

Allegro Topolyzer-Wavelight

A complete system for mapping the Cornea Based on the placido disc Topolizer Vario this combines corneal topography with corneal mesuring.