Διήμερο course χειρουργικής καταρράκτη σε προσομοιωτή

Η Οφθαλμολογική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας Διάθλαση, ανακοινώνει την έναρξη διήμερο course χειρουργικής καταρράκτη σε προσομοιωτή από στις 11 και 12 Μαρτίου 2023.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε μικρότερα τμήματα λόγω της τήρησης των μέτρων ασφαλείας.

Η διάρκεια των μαθημάτων θα είναι 2 ημέρες.

Τα μαθήματα χειρουργικής καταρράκτη σε προσομοιωτή απευθύνονται σε ειδικευόμενους οφθαλμολογίας ή νέους οφθαλμιάτρους ανεξαρτήτως επιπέδου χειρουργικής εμπειρίας.
Περιλαμβάνουν τόσο τη θεωρητική κατάρτιση όσο και την προσομοίωση συνθηκών χειρουργικής εξαίρεσης καταρράκτη με τη χρήση του προσομοιωτή Eyesi Surgical Simulator.
Οι εκπαιδευόμενοι μέσω της τεχνολογίας συμμετέχουν σε ασκήσεις που στοχεύουν στην εξοικείωση και τη βελτίωση της κινητικότητας τους κατά τη χρήση του μικροσκοπίου, καθώς επίσης έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες μικροχειρουργικής μέσα από κλινικά σενάρια διαβαθμισμένης δυσκολίας σε ασφαλές εικονικό περιβάλλον.
Η χρήση του προσομοιωτή αποτελεί ένα σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας και οι εκπαιδευόμενοι ιατροί εφοδιάζονται με τις γνώσεις που απαιτούνται, αποκτώντας αυτοπεποίθηση και επιταχύνοντας σημαντικά την καμπύλη εκμάθησης της τεχνικής της φακοθρυψίας.
Η εκπαίδευση πραγματοποιείται απογευματινές ώρες σε ολιγομελή τμήματα κατόπιν δήλωσης συμμετοχής. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει σύντομο θεωρητικό μέρος που αφορά την προεγχειρητική και διεγχειρητική προετοιμασία του ασθενούς με καταρράκτη και πρακτικό μέρος με τη χρήση του προσομοιωτή.

Εισηγητές:

Βλάτσιος Βασίλειος, Χειρουργός οφθαλμίατρος
Μπαρτζουλιάνου Ροδάνθη, Χειρουργός οφθαλμίατρος

Επιβλέπων:

Μόσχου Κωνσταντίνος, Επιστημονικός Διευθυντής – Χειρουργός οφθαλμίατρος

Περισσότερες πληροφορίες για τον προσομειωτή  Eyesi Surgical | VRmagic εδώ! 

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για την παρακολούθηση των σεμιναρίων για την εκπαίδευση σε περιβάλλον προσομοίωσης για την επέμβαση καταρράκτη, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα παρακάτω και οι συνεργάτες μας θα επικοινωνήσουν μαζί για όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Πληροφορίες – Εγγραφές καθημερινά
τηλ: 2310 566423 – 2310 502901 (υπόψη κας Δημητρίου)

Περιορισμένος αριθμός θέσεων! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!