Επιστημονική Ομάδα

Επιστημονική Ομάδα Η ιατρική ομάδα διαθέτει όλη την απαραίτητη εμπειρία και εκπαίδευση και ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της οφθαλμολογίας. Η πλήρης τεχνολογική υποδομή και ο εξοπλισμός του με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς διασφαλίζουν την καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενειών του οφθαλμού.

Μόσχου Κωνσταντίνος

Μόσχου Κωνσταντίνος

Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Μόσχου Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1956 στην Καλάνδρα Χαλκιδικής. Σπούδασε στη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης (ΣΣΑΣ), από την οποία αποφοίτησε το 1981 με βαθμό “Λίαν Καλώς”. 

Από το 2003 είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του Οφθαλμολογικού Ινστιτούτου “diathlasis”, ενός άρτια εξοπλισμένου οφθαλμολογικού κέντρου μικροχειρουργικής, με τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς που καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών.

Κανιούρας Δήμος

Κανιούρας Δήμος

O χειρουργός οφθαλμίατρος Κανιούρας Δήμος του Στεφάνου γεννήθηκε το 1963. Το 1981 εισάγεται στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, στο Ιατρικό Τμήμα με σειρά επιτυχίας 11ος. Εγγράφεται στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από την οποία αποφοιτά το 1988 με βαθμό “Λίαν Καλώς” και το βαθμό του Ανθυπιάτρου. Από το 1988 έως το 1991 υπηρετεί στο 401 ΓΣΝ Αθηνών και σε μονάδες Υγειονομικού του Ελληνικού Στρατού.

Ζώττα Παρασκευή

Ζώττα Παρασκευή

Η κ. Ζώττα Παρασκευή είναι χειρουργός οφθαλμίατρος με παρουσία στο χώρο της Οφθαλμολογίας από το 2001 ως ειδικευόμενη και από το 2008 ως ειδική. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. 

Κυριακίδου Νάντια

Κυριακίδου Νάντια

Η χειρουργός οφθαλμίατρος Κυριακίδου Νάντια γεννήθηκε το 1977 στο Τζαμπούλ, Καζαχστάν (Πρώην Ε.Σ.Σ.Δ.) από οικογένεια Ελλήνων προσφύγων. Αποφοίτησε από το γενικό σχολείο με άριστα και εισήχθη από τους πρώτους επιτυχόντες στην Ιατρική Ακαδημία της Τσιμκέντης, Καζαχστάν, όπου φοίτησε για 4 χρόνια.

Αναστασιλάκης Κωνσταντίνος

Αναστασιλάκης Κωνσταντίνος

O Αναστασιλάκης Κωνσταντίνος του Δημητρίου γεννήθηκε το 1972. Το 1990 εισάγεται στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, στο Ιατρικό Τμήμα με σειρά επιτυχίας 8ος και αποφοιτά από αυτήν το 1996 με σειρά 4ος. Εγγράφεται το 1990 στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοιτά το 1996 με βαθμό “Λίαν Καλώς”.

Το 2000-2004 ειδικεύεται στην Οφθαλμολογία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Από το 2004 αρχίζει να ασκεί και ιδιωτικά το επάγγελμα. Από το 2005 -2007 ασκεί τα καθήκοντα Διευθυντή του οφθαλμολογικού τμήματος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. 

Μόσχου Δήμητρα

Μόσχου Δήμητρα

Αποφοίτησε από τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και έπειτα σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 2012.

Βλάτσιος Βασίλειος

Βλάτσιος Βασίλειος

Ο χειρουργός οφθαλμίατρος  Βλάτσιος Βασίλειος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1986. Σπούδασε στη  Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης από την οποία αποφοίτησε το 2010. Το διάστημα 2012 – 2014 διετέλεσε αγροτικός ιατρός στα περιφερειακά ιατρεία Μήθυμνας και Πέτρας Λέσβου.

Το 2014 ξεκίνησε την ειδικότητά στην Οφθαλμολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και την ολοκλήρωσε στην Α’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ το 2018 οπου και απέκτησε την άδεια άσκησης επαγγέλματος στην Οφθαλμολογία.

Από το 2019 έως σήμερα είναι συνεργάτης του Οφθαλμολογικού Ινστιτούτου “diathlasis”.

Μπαρτζουλιάνου Ροδάνθη – Χριστίνα

Μπαρτζουλιάνου Ροδάνθη – Χριστίνα

Η χειρουργός οφθαλμίατρος Ροδάνθη Μπαρτζουλιάνου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1987. 

Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια το 2005 και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 2011. 

Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και στη Α’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ μεταξύ 2014 και 2019.

Ολοκλήρωσε με άριστα το αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης “Medical Research Methodology” (Ερευνητική Μεθοδολογία στην Ιατρική και στις Επιστήμες Υγείας) το 2019.