Ευκαιρίες Καριέρας

Η Οφθαλμολογική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλίας “Διάθλαση” λειτουργεί από το 2003 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται σε έναν άνετο, πολυτελή χώρο και παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Γιατί να εργαστείς στη Μ.Η.Ν. Διάθλαση;

Δίνουμε έμφαση στο προσωπικό της εταιρείας μας και μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον αξιοποιώντας την δύναμη της γνώσης, τις νέες τεχνολογίες και την καινοτόμία των υπηρεσιών μας. Αν και εσύ μοιράζεσαι το ίδιο πάθος, δεν σταματάς να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι, ενώ αναζητάς ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, τότε είσαι ένας από εμάς!

Diathlasis Diathlasis Diathlasis

Τι ψάχνουμε

Ψάχνουμε ενθουσιώδεις υποψηφίους με γνώσεις, ικανότητες και χαρακτήρα που θα ταιριάξουν στην κουλτούρα της εταιρείας μας, θα στελεχώσουν τις θέσεις και θα αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα στο συνολικό αποτέλεσμα της ομάδας.

Αν επιδιώκετε να εξελίσσεστε συνεχώς, αν αναζητάτε εργασία σε έναν οργανισμό με ιστορία και αξίες και αν θέλετε να συνεργαστείτε με εξειδικευμένα στελέχη υψηλής δυναμικής που θα σας μεταφέρουν την εμπειρία τους και τις τεχνικές τους, μπορείτε να δείξετε το ενδιαφέρον σας και την υποψηφιότητά σας!

Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο hr@eyediathlasis.gr

Με την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος στην ανωτέρω ηλ. διεύθυνση  παρέχετε τη συναίνεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Οφθαλμολογική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας “diathlasis”, ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας, έχοντας προηγουμένως ενημερωθεί για την Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας των Δεδομένων